DISTRIBUIȚI

A PROVOCAT UN ACCIDENT DUPĂ CE S-A URCAT BĂUT LA VOLAN

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 00.40, pe D.E. 581, în afara localității Berheci, a avut loc un accident rutier cauzat, conform primelor constatări ale polițiștilor, de consumul de alcool.
Astfel, un tânăr de 20 de ani, din județul Brăila, aflat la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcției, în timp ce circula dinspre Tecuci spre Bârlad, și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Atât acesta cât și un alt bărbat de 31 de ani, pasager în autoturism, au suferit vătămări corporale.
La testarea alcoolscopică, șoferul a prezentat o concentrație alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii îl cercetează, acum, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

CERCETAȚI PENTRU FURT CALIIFICAT

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galați au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, toți din comuna Șendreni, suspectați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări a reieșit că, în luna ianuarie a acestui an, cei trei ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din comuna Braniștea, al cărei proprietar locuiește în afara țării, sustrăgând de aici o unitate PC și mai multe obiecte electrocasnice, printre care un frigider, o plită electrică și o mașină de spălat. Odată cu identificarea prezumtivilor autori, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.
Polițiștii continuă cercetările, în cauză, pentru probarea întregii activități infracționale a celor trei.