DISTRIBUIȚI

CERCETAT PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI AL MUNIȚIILOR

La data de 13 aprilie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Liești, ar fi folosit un pistol pentru a împușca un câine, în apropierea locuinței sale.
Ca urmare a sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde l-au identificat pe respectivul bărbat, acesta confirmând că deține la domiciliul său o astfel de armă, cu muniția aferentă. Polițiștii au ridicat pistolul, de tip revolver, neletal, calibrul 9 mm, precum și 24 de cartușe, în vederea continuării cercetărilor.
Întrucât verificările făcute în bazele de date ale poliției au relevat faptul că persoana în cauză nu este posesoare legală de arme și muniții letale sau neletale, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

S-A URCAT LA VOLAN DEȘI AVEA SUSPENDATĂ EXERCITAREA DREPRULUI DE A CONDUCE

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 4 Poliție au oprit în trafic, pe Bulevardul Milcov din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 24 de ani, din localitate.
Cu ocazia controlului documentelor, polițiștii au constatat că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, motiv pentru care au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.