DISTRIBUIȚI

A ÎMPUȘCAT TREI INFRACȚIUNI DINTR-UN FOC

La data de 16 aprilie a.c., în urma unei percheziții domiciliare la un imobil din localitatea Bucești, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au găsit o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm și muniția aferentă acesteia, respectiv 240 de alice.
Din cercetări a reieșit că arma este deținută fără drept de un tânăr, de 25 de ani, care, în perioada aprilie 2018 – aprilie 2019, a folosit-o în mod repetat, pe raza comunei Ivești, pentru a împușca diferite specii de păsări.
Întrucât polițiștii au constatat că bărbatul în cauză nu este deținător legal de arme letale sau neletale, acesta este cercetat acum, atât pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, cât și pentru uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

ADOLESCENT CERCETAT PENTRU FURT

La data de 16 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Smârdan au identificat un minor, de 17 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.
În urma cercetărilor a reieșit că, în noaptea de 15/16 septembrie 2018, acesta ar fi pătruns într-o locuință din comuna Smârdan, de unde ar fi sustras două telefoane mobile, o tabletă și suma de 200 lei.
Adolescentul este cercetat, în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.