DISTRIBUIȚI

URMĂRIT NAȚIONAL DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

La data de 16 mai a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitate, dat în urmărire națională întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse privative de libertate, prevăzută întru-un mandat de executare emis de Judecătoria Tecuci, la data de 16.04.2019. Acesta fusese condamnat la 11 luni și 20 de zile închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.
După depistare, polițiștii l-au condus la Penitenciarul Galați în vederea încarcerării.

DOSARE PENALE PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

La data de 16 mai a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii gălățeni au oprit în trafic, pe D.C. 68, în afara localității Cosmești Vale, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, de 48 de ani, din comuna Cosmești.
Fiind testat alcoolscopic, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul este cercetat acum pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași seară, polițiștii au depistat, conducând un autoturism pe strada Costache Conachi din municipiul Tecuci, un tânăr, de 28 de ani, din localitate, despre care, după verificări, au constatat că avea permisul de conducere reținut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
Ca urmare, bărbatului i-a fost întocmit un nou dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.