DISTRIBUIȚI

MANDAT PUS ÎN EXECUTARE

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Galați au depistat, pe strada Laminoriștilor, din municipiul Galați, un tânăr, de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Galați emisese mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.
Bărbatul, condamnat la 1 an, 3 luni și 39 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, a fost condus la Penitenciarul Galați în vederea executării pedepsei.

MINOR NESUPRAVEGHEAT, ACCIDENTAT ÎN TIMP CE TRAVERSA STRADA

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 15.10, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Drăgușeni, a condus autoturismul pe D.J. 251J, pe raza localității Fundeanu, și la un moment dat, a surprins și accidentat un minor, de 3 ani, care, lăsat nesupravegheat, traversa strada prin loc nepermis. În urma impactului, acesta a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, constatându-se că nu consumase alcool.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

ACCIDENT PRODUS PE FONDUL NEACORDĂRII DE PRIORITATE

La data de 31 octombrie a.c., ora 17.05, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Stadionului, din municipiul Galați.
La fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie, de 43 de ani, a condus autoturismul în parcarea aferentă Sălii Sporturilor și, în momentul în care a pătruns pe strada Stadionului, făcând viraj la stânga, nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar, pe calea de rulare a tramvaiului, intrând în coliziune laterală cu acesta.
În urma impactului, o femeie, de 45 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a fost rănită, dar nu a necesitat internarea în spital.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DEPISTAT BĂUT LA VOLAN

La data de 01 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Galați au oprit în trafic, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Vădeni, județul Brăila.
În urma testării alcoolscopice a acestuia a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii îl cercetează acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.