DISTRIBUIȚI

DEPISTAȚI BĂUȚI LA VOLANUL AUTOTURISMULUI

La data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii Postului de Poliție Matca au oprit în trafic, pe D.J. 25A, pe raza comunei Corod, o autoutilitară la volanul căreia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din aceeași localitate.
Cu ocazia testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Pentru aceeași infracțiune este cercetat și un bărbat, de 34 de ani, din comuna Nicorești, care, tot în ziua de 04 noiembrie, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Cuza Vodă, din municipiul Tecuci, sub influența alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

TREI INFRACȚIUNI DINTR-UN FOC

La data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au oprit în trafic, pe D.J. 251A, în localitatea Fundeanu, un moped, fără număr de înmatriculare, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Drăgușeni.

În urma verificărilor făcute în bazele de date ale poliției, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscopică acesta a prezentat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neânmatriculat.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPolitia in actiune
Articolul următorEvenimente rutiere