DISTRIBUIȚI

DOSAR PENAL PENTRU FURT ÎN SCOP DE FOLOSINȚĂ ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

La data de 06 noiembrie, în jurul orei 20.00, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Saturn, din municipiul Galați, două autoturisme parcate în zona unui bloc ar fi fost avariate de un alt autoturism al cărui conducător auto ar fi pierdut controlul direcției.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că la volanul acestuia din urmă s-ar fi aflat un minor, de 17 ani, din municipiul Galați, care nu deținea permis de conducere. Mai mult, s-a stabilit că tânărul ar fi circulat pe străzile din localitate după ce, în prealabil, ar fi sustras cheile autoturismului de la domiciliul proprietarului acestuia.
Persoana în cauză este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

BĂRBAT BĂNUIT DE FURT, IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI

La data de 07 noiembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Galați au identificat un bărbat, de 63 de ani, din comuna Dagâța, județul Iași, bănuit că, în ziua de 09.10.2018, folosind chei potrivite, ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Galați, sustrăgând dintr-un corp de mobilier o sumă de bani.
În colaborare cu polițiștii din municipiul Iași, polițiștii gălățeni au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, acesta fiind depistat și condus în municipiul Galați, pentru audieri.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că persoana în cauză ar mai fi săvârșit, în data de 14.01.2019, două fapte cu același mod de operare, pe raza municipiului Giurgiu.
Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CERCETAT PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

La data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Galați a oprit în trafic, la intersecția dintre D.J. 240 și D.N. 24, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Tecuci.
Întrucât acesta nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, ci doar o copie xerox a unui permis de conducere eliberat de autoritățile din Ucraina, despre care există suspiciunea că ar fi fals, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente rutiere
Articolul următorEVENIMENTE RUTIERE