DISTRIBUIȚI

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU RĂNIREA UNUI PIETON

La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 26, soldat cu rănirea unui pieton.
Din primele verificări a reieșit că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galați, a condus o autoutilitară, pe drumul mai sus menționat, dinspre municipiul Galați, și, la km 22+500 m, a surprins și accidentat o femeie, de 60 de ani, din comuna Frumușița, care se deplasa pe partea stângă a părții carosabile, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, rezulttul testului alcoolscopic fiind negativ atât în cazul ei cât și al conducătorului auto.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Polițiștii gălățeni au depistat, în trafic, în acest sfârșit de săptămână, 5 conducători auto care s-au urcat la volanul autoturismului, după ce consumaseră alcool.
Astfel, la data de 06 decembrie, în jurul orei 19.55, un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Tecuci, a condus autoturismul pe strada Ion Petrovici din aceeași localitate,

și, fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, a prezentat valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În aceeași zi, un bărbat, de 52 de ani, din municipiul Galați, a fost depistat la volanul autoturismului, pe o stradă din comuna Vânători, în cazul acestuia aparatul etilotest indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
La data de 06 decembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Izvoarelor, din comuna Slobozia Conachi, un bărbat a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat cu el într-un șanț.
La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, de 29 de ani, aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,68 mg/l alcool pur în aerul consumat.
Tot fără permis de conducere și sub influența alcoolului, a fost depistat și un bărbat, de 40 de ani, din comuna Liești. În cazul acestuia, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și în data de 08 decembrie a.c., polițiștii au depistat un conducător auto băut, la volanul autoturismului. Acesta a circulat pe raza comunei Munteni și, la testarea alcoolscopică, a prezentat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

DOSAR PENAL PENTRU TĂIERE DE ARBORI ȘI FURT DE MATERIAL LEMNOS

La data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ivești au depistat, în flagrant, într-o pădure proprietate a Ocolului Silvic Hanu Conachi, trei bărbați, de 33, 40 și 41 de ani, toți din comuna Ivești, în timp ce transportau cu un atelaj hipo 15 copaci, specia salcâm, pe care îi tăiaseră cu o drujbă, din pădurea mai sus menționată.
Materialul lemnos și drujba au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEVENIMENTE RUTIERE
Articolul următorPolitia in actiune