DISTRIBUIȚI

ACCIDENTE RUTIERE

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 08.15, un bărbat, de 49 de ani, conducând autoturismul pe D.J. 251, dinspre comuna Schela, nu a adaptat viteza în curbă și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.
În urma incidentului, atât conducătorul auto, cât și o femeie, de 43 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta față, au suferit leziuni, fiind transportați la spital.
La testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 15.50, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, s-a produs un accident, soldat cu rănirea unui pieton.
Victima, o minoră de 12 ani, a traversat strada neregulamentar, prin loc nepermis, fiind acroșată de un autoturism al cărui conducător auto a tansportat-o la spital, dar nu a mai revenit la locul accidentului și nici nu a anunțat poliția. Minora nu a necesitat internarea, iar conducătorul auto, un bărbat, de 41 de ani, a fost identificat de polițiști, două ore mai târziu.
Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

REȚINUT PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNILOR DE TÂLHĂRIE ȘI DISTRUGERE

La data de 22 ianuarie a.c., ora 15.40, polițiștii Secției 2 poliție Rurală Smârdan au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal la o sală de jocuri de noroc, din comuna Pechea.
Polițiștii au mers imediat la fața locului și au identificat un bărbat, de 26 de ani, din localitate, stabilind că acesta ar fi distrus bunurile din locația respectivă și ar fi amenințat un angajat, obligându-l să-i remită suma de 700 de lei, pe care ar fi pierdut-o la jocurile de noroc.
Bărbatul, care este cercetat acum pentru tâlhărie și distrugere, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă.