DISTRIBUIȚI

SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU & DOMNUL IISUS, CARE NE ASTEAPTA ACOLO SUS!

Mergem la Biserica sa ne inchinam in Duh si Adevar, Sambata, de Sabat, la sfarsit de saptamana, in care Bunul Dumnezeu sa ne atinga, sa ne binecuvinteze pe toti cu puterea si prezenta Sa Divina!

Pentru ca respectam legea vesnica, Sabatul, care zice: Aceasta sa fie pentru voi o zi de Sabat, o zi de odihna, in care sa va smeriti sufletele. Leviticul 16:31.
Multumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru Darul Lui nespus de mare! 2 Corinteni 9,15.
Mergem la biserica sa ne rugam ca autoritatile romanesti sa aiba intelepciune, in loc de intunecime si sa invatam sa vorbim despre Dumnezeu si altora, in special, autoritatilor romanesti, care trebuiesc luminate spiritual.
Mergem la biserica sa vorbim despre rasplata! Ceea ce ar trebui sa ne insufleteasca mereu este tocmai recunoasterea de catre ceilalti a faptului ca Dumnezeu ne conduce viata! Acesta este rasplata adevarata a oricarui om credincios! Desi putem spune ca noi, personal, nu suntem inzestrati cu acest talent, viata noastra este, de fapt, cea care spune altora despre credinta noastra in domnul Iisus.
Toti oamenii legii, incepand cu persoanele care ocupa functii, ca: Politicienii, magistratii, politistii, obligatoriu, trebuie pusa intrebarea: Cine sunt eu, cu adevarat? Politician, care face politica, inseamna: Stiinta si arta de a guverna legal un stat, printr-o forma de organizare si conducere a comunitatilor umane, prin care se mentine ordinea legala interna si se garanteaza securitatea nationala si securitatea externa a comunitatilor respective, prin MAE, ambasade si consulate. Foarte frumoasa definitie, dar in Romania, …. politicieni ca Groza Petru si Pauker Ana, sunt: Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Valer Dorneanu – Dancila, Ecaterina Andronescu, Kovesi Codruta, Tarcea Cristina, Livia Stanciu, e.t.c…..!

Slujitorul Lui Dumnezeu si AUTORITATILE care sunt responsabili de respectarea legilor, trebuie sa fie in mod permanent in Domnul Christos! Dumnezeu, spune apostolul Pavel, a asezat toate binecuvantarile vremelnice si vesnice in Domnul Iisus Christos. Daca nu suntem in Fiul, nu putem beneficia de bogatiile harului pregatite de Tatal si nici nu ii putem ajuta pe altii sa beneficieze de ele. In Cuvant, slujitorul Lui Dumnezeu (CARE TREBUIE SA FIE SI POLITICIANUL ROMAN), trebuie sa cunoasca, sa creada si sa traiasca Cuvantul Divin. Orice vorbire sau actiune trebuie sa fie bazata, nu scuzata, pe sfantul Cuvant al Lui Dumnezeu. Slujitorii Lui Dumnezeu, nu au voie sa traiasca in alta lume, cum cei care ocupa functii de autoritati romanesti au CV-uri satanice si traiesc in lumea satanica. Ei nu pot trai nici în timpuri trecute si nici in gloria vesnica! Desi cu CAPUL IN CER, ei trebuie sa traiasca cu picioarele pe pamant. Este datoria noastra, a slujitorilor, sa cunoastem bine vremurile pe care le parcurgem, sa descoperim voia Domnului pentru timpul prezent si sa deosebim bine duhurile implicate in fiecare actiune si moment al vietii. Este datoria noastra sa ii ajutam pe cei pastoriti si pe multi altii sa isi intareasca relatia cu Domnul Christos si sa fie o binecuvantare zilnica pentru societate! Este datoria noastra sa traim, marturisim si sa sustinem Adevarul Divin! Amin!

Daca nu respectam binecuvantarea cereasca de la Iehova Elohim Dumnezeu, care este LEGEA, prin care obligatoriu trebuie sa traim in respect si dragoste, s-a ajungem sa fim scapati de la moarte prin suferinta care este si astazi in Romania, prin invatamant satanic cu documente profesionale false, atunci, degeaba s-a mai facut biserica, presedintia, guvernul si parlamentul!

Persoanele care ocupa functii politice in Romania pangarita, spun: „Cine esti TU, Doamne?” Aici in Romania, noi am facut legea si democratia care inseamna doi lupi de la presedintie, guvern si un miel, in poporul roman dezorientat si dezbinat, care mereu voteaza sa fie sclav, cu documente profesionale false.

Nu noi romanii in modul cel mai criminal abuzati, nu trebuie sa fim mielusei, si sa lasam gastile de organizatii penale, (mascate in partide-organizatii teroriste), care isi confectioneaza legi prin care isi legitimeaza coruptia penala. Inca mai putem controla ce vor deprinde urmasii nostrii cand se vor uita la societatea din jurul lor. Obligatoriu trebuie sa protestam impotriva celor care incalca LEGIA si il jicneste mereu, zilnic pe Dumnezeu!

Prezenta Divina a Lui Dumnezeu in lumea noastra este mereu la orice pas! Ceea ce noi trebui sa ne dorim, este sa-L lasam pe El, pe Marele Creator, Dumnezeu, sa ne conduca viata spre Salvarea Vesnica! Cu adevarat foarte castigator este sa inchinam orice zi, orice moment, orice gand si orice lucru lui Dumnezeu!Sa incepem chiar de astazi, din acest moment!

Prin persoanele compromise care ocupa functii politice in Romania, la presedintie, guvern si parlament, avem neplacerea sa vedem CV-ul DIAVOLULUI! Comportamente Prochrist si Antichrist! Definitia lui Dumnezeu pentru Anticrist este: Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea, si acela este Antichrist! (Luca 11:23 și Matei 12:30). Nu exista neutralitate! Ziua de odihna a Diavolului este atunci cand face rau, romanilor prin presedintie, parlament si guvern! A Domnului este atunci cand tot ce facuse, erau foarte foarte bune! Stilul de viata al Diavolului este: Ce legatura este intre noi si Tine? (Matei 8:29).

Iuda-(falsii politicieni romani), era numit fiul pierzarii, cum Romania este pierduta, intr-o clasa larga de oameni rataciti, care traiesc fara Domnul Hristos. Fiul omului a venit nu ca sa piarda sufletele oamenilor, ci sa le mantuiasca. (Luca 9:56). Singurul izvor care poate sa ne invete despre Dumnezeu este Domnul Domnilor, Domnul Iisus!

Toti trebuie sa ne gandim, (si in special persoanele care ocupa functii politice, pentru ca reprezinta LEGEA de la Dumnezeu), ca suntem fiecare dintre noi, o stea calauzitoare pentru cei din jur!

Fie ca ne aflam in familie, la serviciu, la biserica, presedintie, parlament, guvern, justitie, politie oriunde, putem indrepta suflete pretioase, ca Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Valer Dorneanu – Dancila, Ecaterina Andronescu, Kovesi Codruta, Tarcea Cristina, Livia Stanciu, e.t.c., catre Domnul Iisus Hristos.
Persoanele care ocupa functii politice in Romania, ne aminteste de fascinanta convertire a lui Saul din Tars si ne aduce mereu tot mai aproape de Dumnezeu. Cum era Saul din Tars inainte de intalnirea cu Dumnezeu si ce statea la baza dorintei lui a imprastia frica printre crestini, asemanator, descoperim comportamentrul persoanelor cu CV-uri satanice, care ocupa functii politice in Romania, calatorind pe acelasi drum catre Damasc-Romania batjocorita si distrusa!
Drumul definirii personale NU este usor! Cand ajungem sa gasim pacea interioara? In momentul in care stim care este voia Lui Dumnezeu, adica mereu sa facem numai voia Lui Dumnezeu! In deznadejde, in nevoi si durere, sa ne punem nadejdea, speranta numai in Dumnezeu, si sa staruim zi si noapte in cereri si rugaciuni, pentru ca autoritatile romanesti, sa fie capabile sa respecte legea si in Romania, cum scrie la Art. 20 din CR, si sa nu mai fie nici un roman sclav-prizonier cu documente profesionale criminale MARITIME romanesti false!

Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Valer Dorneanu – Dancila, Ecaterina Andronescu, Kovesi Codruta, Tarcea Cristina, Livia Stanciu, si toti subordonatii vostrii, nu schimbati Legea, dupa placerile, vietile voastre anti-umane, ci obligatoriu trebuie sa va schimbati placerile, vietile dupa Cuvantul Lui Dumnezeu! Amin!
Faceti-va timp langa Cuvantul Lui Dumnezeu sa stati.
Faceti-va timp, caci toate-acestea au pentru voi un grai.
Faceti-va timp s-ascultati la toate, din toate sa inveti, ce este placut Lui Dumnezeu.
Faceti-va timp sa dati vietii si mortii voastre pret.
Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
Toti romanii, trebuie sa fim uniti si iubiti ca o familie, asa cum Ii place Lui Dumnezeu! Amin!

– Mai departe, noi romanii, (oamenii de rand), victime indobitocite, hartuite, umilite, torturate, terorizate, talharite si pagubite continuu cu documente infractionale profesionale (MARITIME) romanesti false, continuu din 1946, si in special din 1990-2019.
Sa auzim ca si in Romania, au aparut autoritati morale cu dragoste pentru Dumnezeu, oameni, Lege si tara si au intales ca trebuie sa-si umple mintea cu ceea ce este seriozitate, adevar, ce este nobil, drept, pur, minunat, admirabil, prin care sa aduca pace in inimile noastre, si prin pace sa avem vietile sanatoase in corpuri.
Deasemeni, autoritatile romanesti ratacite in degradari morale, sa arate ca nu mai sunt cele mai criminale modele: Petru Groza la barbati, si modele Ana Pauker, la femei, sau mai rau!
Sa arate ca au inteles ca trebuie sa fie garanti constitutionali seriosi, sa nu mai violeze Constitutia Romaniei, siguranta si securitatea noastra a romanilor si a Romanie.
Deasemeni, ca au auzit de drepturile omului a ONU, de invatamant care sa functioneze legal-constitutional, prin care se emit numai documente profesionale legale si de salarii conform conventiilor internationale si in regim de urgenta, urmeaza sa le aplice si sa le respecte si in Romania! Amin!
– Romania si noi romanii, mereu si continuu abuzati prin cel mai periculos terorism din lume, care este: Terorismul de birouri, la Cotroceni, Parlament, Guvernul mafiei, ministere, in justitie & politie!!!!!!!!

– Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Romancele nu vor mai ramane insarcinate cu spiritul satanic si copiii lor, sa ajunga dusmanii romanilor, ocupand ilegal functiile politice cele mai mari la Cotroceni, Parlament si Guvernul MAFIEI, unde sa practice mereu terorismul de birou, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei!!!
In Romania, ministrul educatiei, nu v-a mai fi SATANA, ministrul criminalitatii nationale satanice, a invatamantului satanic cu documente infractionale profesionale romanesti false, prin care sa distruga vietile noastre ale romanilor, siguranta si securitatea Romaniei!
In Romania, in Septembrie, nu v-a mai incepe ANUL TERORIST, cu constrangeri pentru spagi si alte mizerii, periocole anti-umane, cu emiteri de documente infractionale profesionale false. In Romania, in Septembrie, la fel ca in alte tari, legal, v-a incepe anul scolar, si nu ANUL TERORIST!
In Leprosii, (mafiotii teroristi deavoli legalizati, satanicele autoritati din Romania), in ei, va invia LUMINA DIVINA, cum a inviat Domnul Iisus din morti, si vor trece de la mafioti criminali teroristi, deavoli legalizati, la oameni normali cu respect pentru Dumnezeu, oameni, LEGE si tara. Vor fi curatiti si in Romania nu vor mai fi SCLAVI, criminal abuzati cu documente infractionale (MARITIME) profesionale romanesti FALSE!
– Sa speram ca leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special cei din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15: Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente infractionale (MARITIME) profesionale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

– IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si
prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la Presedintie, Parlament si Guvernul mafiei, dupa cum scrie la Matei 5: 48.
Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit!
Bunul Elohim Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile din Romania sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.
Iehova Elohim Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui, locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la Presedintie, Parlament si Guvern, sa-l primesaca cu profund respect, onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin!
In Romania, obligatoriu, trebuie sa revenim la MONARHIE, Monarhia care a fost lasata de Dumnezeu pe pamant, prin regele Saul.

Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
Victima regimului TERORIST criminal mafiot barbar romanesc, cu documente profesionale infractionale (MARITIME) romanesti false,
Supusul Lui Dumnezeu, robul netrebnic

Mihai Dulgheru!

Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile din Romania, pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile fundamentale, constitutionale si in Romania, pentru ca LEGEA cu provenire de la Decalog, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu profund respect! Amin!

In attachment: INFORMATII IMPORTANTE REFERITOARE LA TERORISTII DEAVOLI LEGALIZATI/AUTORITATILE ROMANESTI CARE AU NEVOIE DE DOCTORI ORL, OFTALMOLOGI SI PSIHOLOGI, SA-I INVETE SA AUDA SI SA VADA, CARE LE SUNT INDATORIRILE CONSTITUTIONALE, PE CARE NU LE RESPECTA! Pentru ca prin tot ce se intampla in Romania, impotriva noastra a romanilor, din partea teroristilor deavoli legalizati/autoritatilor romanesti, discriminatoriu este persecutare si discriminare impotriva legii, a drepturilor omului si a omenirii!