DISTRIBUIȚI

Comunicat de presă

Vineri 10.01.2020, ora 18:30, la sediul PLUS Galați a avut loc prima dezbatere internă a candidaților la Primărie și Consiliul Local Galați din partea partidului PLUS.

Scopul dezbaterii a fost schimbul activ de idei și informații în baza cărora se va contura strategia de dezvoltare durabilă a municipiului Galați.

Dezbaterea și-a atins scopul de a contura echipa formată din primar și consilierii locali care vor lucra împreună pentru implementarea politicilor publice din programul PLUS ACUM la nivel local.

Pornind de la nevoile concrete ale cetățenilor și împreună cu ei, pentru interesul comun al comunității gălățene, cele 10 axe de dezvoltare locală durabilă pe care va acționa echipa PLUS la primărie sunt:

1. Sănătate

2. Mobilitate urbană (infrastructură și modernizarea transportului urban)

3. Măsuri de dezvoltare a economiei locale și facilități pentru antreprenoriat

4. Digitalizare și transparență în administrația publică locală

5. Educație

6. Protecția Mediului

7. Turism

8. Cultură

9. Protecție și incluziune socială

10. Siguranța publică

Dezvoltarea locală durabilă a Galațiului este organic legată de Dunăre, resursa cea mai importantă pe care o avem în Galați și care a fost irosită timp de 30 de ani.

În perioada imediat următoare, vom organiza și alte dezbateri interne, apoi dezbateri cu cetățenii Galațiului pentru consultarea acestora în legătură cu problemele care îi preocupă.

Persoane de contact:

Bogdan Dumitrescu – Președinte Filiala Județeana PLUS Galați (tel. 0727735919)
Flavia Susnoschi Luca – Responsabil Comunicare PLUS Galați (tel. 0745579837)