DISTRIBUIȚI

În data de 28 octombrie, Dragoș Tudorache, Europarlamentar PLUS și Președinte Executiv al Partidului PLUS, se va afla alături de noi pentru un eveniment public cu membrii PLUS, membrii USR și cu cetățenii din Galați și Brăila.

În cadrul discuției, Dragoș Tudorache va prezenta activitatea și prioritățile sale, atât în Parlamentul European, cât și acasă, și va avea o discuție liberă cu audiența despre activitatea delegației USR-PLUS în Parlamentul European, despre alegerile prezidențiale și locale, despre Alianța USR PLUS și despre prioritățile locale de interes pentru noi. Formatul evenimentului este interactiv; participanții vor avea ocazia să ofere sugestii, să facă propuneri și să pună întrebări cu privire la subiectele discutate.

Evenimentul va avea loc în data de 28 octombrie la ICE PROPERTY DEVELOPMENT Galați, str. Portului nr.19A, etajul 6 (reper vis-a-vis de AFDJ Galați și Registrul Comerțului), începând cu ora 17:00. Dragoș Tudorache va fi disponibil să discute cu dumneavoastră la finalul evenimentului, în jurul orei 20:00.

Vă așteptăm!

Echipa PLUS Galați

PLUS Galați

galati@ro.plus
plus photo
Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate
Complex Potcoava de Aur, Str. Brăilei 17, Galați
www.ro.plus