DISTRIBUIȚI

Ne confruntăm cu prima pandemie a generației noastre. Suntem cu toții amenințați de o boală deosebit de grea și uneori fatală pentru cei în vârstă sau cu alte afecțiuni. Salvarea vine mai degrabă prin izolare decât prin tratamente medicale. Dacă ești bătrân(ă) sau bolnav(ă) și vrei să supraviețuiești, cel mai sigur este să nu te infectezi. Adică să stai acasă.
Știu că sunt mulți cei care încearcă din răsputeri zilele acestea să-și convingă părinții sau bunicii să nu iasă afară. Este și mai greu când ne aflăm în orașe diferite și discuțiile se poartă la telefon sau online.
Suntem mulți cei care spunem: „vorbim degeaba, nu ne ascultă”. Așa că am apelat la reputatul psiholog Daniel David, care să ne ajute să-i convingem pe cei dragi să stea acasă și să ne accepte ajutorul în aceste vremuri.
Daniel David este Președintele Asociației Psihologilor din România iar vineri, 27 martie, de la ora 18.00, ne stă la dispoziție timp de o oră, în cadrul unei transmisiuni live pe internet. Ne va răspunde la întrebări și ne va ajuta cu sfaturi despre comunicarea eficientă cu cei dragi. Îi vei putea adresa în scris întrebări, iar el va răspunde live la cât mai multe dintre ele.
Pentru a lua parte la sesiunea online, tot ce trebuie să faci este să te înscrii chiar acum și să te asiguri că ai o conexiune bună la internet. După înregistrare, vei primi confirmarea care conține și link-ul unic de acces la eveniment. Vineri dimineața vom reveni cu un email către tine, pentru a-ți aminti de seminar
În solidaritate,
Denisa și echipa Declic
P.S.: În ultimele zile circulă un banc pe internet: „Când i-am zis maică-mii: – Azi nu ai voie să ieși afară! mi-am simțit răzbunată toată copilăria”. Lăsând gluma la o parte, trăim vremuri grele, iar sfaturile unui psiholog cântăresc mult, mai ales acum, când frica și anxietatea ne pot produce tulburări emoționale puternice. Ca să ai acces la seminarul cu Daniel David, înscrie-te aici.