DISTRIBUIȚI

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 23.15, Secția 4 Poliție a fost sesizată telefonic, cu privire la faptul că, pe strada Pictor Octav Băncilă, din municipiul Galați, un autoturism ar fi distrus gardul unui imobil.
Polițiștii au mers la adresa indicată și au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind gardul respectiv distrus pe o porțiune de aproximativ 4,30 m, și în curtea imobilului, un autoturism. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din municipiul Galați, care a condus autoturismul, pierzând controlul direcției și lovind gardul în cauză, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

***

La aceeași dată, în jurul orei 23.45, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Matca au oprit în trafic, pe o stradă din comuna Matca, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 26 de ani, din localitate.
Cu ocazia controlului documentelor, bărbatul nu a putut prezenta polițiștilor permisul de conducere, din verificări rezultând că acesta nu este deținătorul unui astfel de permis.
Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal, persoana în cauză fiind cercetată acum, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.