DISTRIBUIȚI

În această duminică, începând cu ora 10:30, spectatorii de toate vârstele sunt așteptați la Teatrul de Păpuși “Gulliver” cu o aventură plină de farmec, magie, strălucire și culoareîn spectacolul “Tom Degețel”.
Încântătoarea poveste plină de peripeții și dinamism este pusă în scenă de Daniel Stanciu și se remarcă printr-o o montare extrem de vie și plină de voioșie. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, oferă publicului posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.
După un debut încununat de succespescenaFestivalului „Gulliver”, unde a câştigat, la ediţia din 2005, “Premiul special al juriului”, frumoasapoveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrulgălăţean, nu numaică a cuceritsufragiilepublicului din România, dar a adunataproape 10.000 de spectatoriîndoarşaptezile, într-un turneuefectuat, în 2007, de trupateatrului la Istanbul, BilecikşiEschişehir, înTurcia.
Pentruvizionareaspectacolului, biletelese pot achiziţiona online, accesând link-ul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi iar acum, biletele se pot achita și cu cardul, cu tichete culturale sau tichete cadou.