DISTRIBUIȚI

Are 41 de ani, este artist handmade, născută în zodiac Pesti. Este o frumoasă mămica a doi copii (2 ani și 8 luni și 8 ani). Are pregătire în drept. Iubește muzica, dansul, călătoriile, viața. Îi place să facă și dulciuri, mai ales brioșe, și să gatească. Dar, cel mai mult îi place lucrul manual. Arta handmade a descoperit-o în urmă cu aproape trei ani, când …a rămas din nou insărcinată. Totul a început ca o joacă, o terapie și un refugiu din fața stresului cotidian. Primele “surprize” le-a făcut colegilor de birou, când le-a pregătit un adevărat “colț al plăcerii”, apoi prietenilor la diferite evenimente. Realizează cu mare plăcere decorațiuni pentru casă, instituții, birouri, ateliere, spații cu altă destinație, pentru evenimente dedicate copiilor, săli de lectură, ateliere, evenimente private pe diverse teme.

“Iubesc ceea ce fac. Și învăț în fiecare zi. Cea mai mare bucurie a mea este să îi văd pe ceilalți mulțumiți și fericiți. Lucrez cu drag fiecare obiect în parte. Cred în visul meu și mi-ar plăcea să schimb puțin culoarea și fața acestui oraș. Cea mai mare dorința? Să îi pot învăța și pe alții ce știu eu și să pot trăi din arta mea…”declară Manuela

Despre munca ei?

“Indrăznesc să cred că pot face “Rai din ce ai” și pot aduce căldură, optimism și culoare în orice spațiu cu putina dragoste si… un buget minim, astfel încât frumosul să fie accesibil tuturor celor care îl apreciază. Decorațiunile sunt din materiale accesibile, astfel încât produsul finit să ajungă la un prêt atrăgător pentru orice buget, produsele fiind executate de mână, cu migală, rezistența în timp fiind garantată, desigur și în funcție de materialele alese de client. Nu-mi plac lucrurule făcute de mântuială. Fac totul cu pasiune si iubire.”mai declara Manuela Irimin.

Produsele Manuk Deco le puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/manukdeco/

cu drag, zi buna tuturor,

Angela B.