DISTRIBUIȚI

Parlamentul European a organizat joi, 5 iulie 2018, în cadrul sesiunii plenare de la Bruxelles, o dezbatere cu tema „Criza politică din Moldova ca urmare a invalidării alegerilor locale de la Chișinău”.

Ora estimată pentru începutul dezbaterii este 11:00 (ora României). Informaţii precum eventualele modificări ale programului şi lista completă a vorbitorilor vor fi disponibile în cadrul secţiunii „Şedinţa plenară” sau pe site-ul EbS.

După ora 13:00 va fi votată o rezoluţie pe această temă.

Informaţii tehnice:

Toate reuniunile Parlamentului European pot fi urmărite live pe EP TV sau EbS. Site-ul EbS conţine şi codurile embed pentru retransmisie pe web. Detaliile tehnice privind recepţia prin satelit pentru EbS sunt disponibile aici.

Centrul Multimedia al Parlamentului European pune gratuit la dispoziția mass-media fişiere video (circa 10 minute, broadcast quality), audio şi foto care ilustrează activitățile şi reuniunile Parlamentului European. Acestea sunt disponibile pentru descărcare la câteva minute de la înregistrarea lor.
Pagina EPTV include o secţiune care permite căutarea şi descărcarea în format video a tuturor intervenţiilor care au loc în plenul Parlamentului European.
Bogdan BÂRLA

Press officer – Biroul de Informare al Parlamentului European în România
bogdan.barla@europarl.europa.eu
+40 741 138 767
+40 21 405 0880