DISTRIBUIȚI

Vrei să scrii acea poveste pe care o creionezi în minte de atâta vreme? Îți lipsește curajul de a așterne pe hârtie acea bucățică de suflet? Crezi că talentul nu este suficient? Fie că vrei să publici o carte ori doar să exersezi scrisul din pasiune, cu siguranţă veți învăța arta de-a gândi și-a scrie creativ.
Monica Ramirez și Oana Arion îți vor răspunde la aceste întrebări, ție, om frumos, împărtășindu-ți din secretele, emoțiile, bucuriile și, de ce nu, dezamăgirile pe care le poate experimenta un autor.

Vă așteptăm cu drag la Biblioteca Județeană „V.A. Urechia“ Galați, miercuri, 21 martie 2018, ora 14.00, unde Monica Ramirez și Oana Arion îți vor dezvălui secretele lor scriitoricești!

Monica Ramirez, bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America și a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din Seria Alina Marinescu, care a apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Beyond Smoke and Shadows, Abyss și Requiem for an Assasin. Editura Boson Books i-a publicat cele două romane istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair și Kit Black, precum și thriller-ul Blackout.

Au mai apărut în România: Seria Alina Marinescu – 6 volume, în ordinea care urmează: Asasin la feminin, Identități secrete, Balanța puterii, Bariere de fum, Abis, Recviem pentru un asasin, recent publicată la editura Librex Publishing într-o nouă ediție ce beneficiază de condiții grafice de excepție, Kit Black, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană pentru a transforma o idee într-un roman de succes, Traficantul de Umbre, Seducția apei, Viață dublă la Veneția, Fantoma de pe lac.

În prezent, autoarea are în lucru mai multe proiecte editoriale: o nouă serie de spionaj intitulată GEMINI, care va include trei volume, Cealaltă jumătate de vis, un thriller/romance/fantasy, precum și Tranzacții mentale și Ghostwriter, ambele thriller/romance/paranormal.

 

 Născută şi crescută într-o familie conservatoare şi cu principii riguroase, dar având în acelaşi timp experienţa unei copilării pe care ea însăşi o descrie ca fiind “magică”, O. G. Arion surprinde în paginile cărţilor sale o lume fantastică şi misterioasă, populată de creaturi magice, creaturi pe care nu o dată ne-am fi dorit să le putem întâlni în viaţa reală. Combinaţia interesantă dintre realitate şi fantezie, acompaniată de umorul debordant şi de schimbările dramatice de situaţie fac din “Seria Nemuritor” o lectură captivantă şi savuroasă. Deşi a terminat Facultatea de Drept, autoarea nu a profesat decât foarte puţin, preferând o viaţă boemă, motivată de satisfacţii personale unei cariere în mediul juridic şi acceptând provocări profesionale dintre cele mai neobişnuite, ca de exemplu postul de decorator floral sau cel de manager de cafenea.

„Fiecare dintre noi poate deveni protagonistul unei aventuri incredibile”.

 Acesta se pare că este principiul de la care a pornit autoarea în momentul în care şi-a construit personajele care apar pe parcursul celor cinci volume ale seriei Nemuritor, făcându-le să traiască si să evolueze în această fantezie urbană.

În prezent locuieşte în Bucureşti împreună cu soţul său şi cu cele două pisici – Tomi şi Nera – care, aşa cum ne-a mărturisit, vor fi personajele centrale ale unui proiect special şi anume o carte pentru copii. Din planurile autoarei mai fac parte câteva distopii, două cărţi psihologice, un thriller şi o mini-serie fantasy. 

Florina Diaconeasa
Sef Serviciu Relatii cu Publicul
Biblioteca V.A. Urechia Galati