DISTRIBUIȚI

Primarul din Focșani, Cristi Misăilă, viceprimarul Marius Iorga, secretarul Eduard Corhană şi şeful Serviciului Juridic, Carmen Ghiuţă, au fost audiați, marți, la DNA Galați. Surse locale spun că audierile au avut loc într-un dosar care vizează traficul de influență la angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice, transmite news.ro.
Potrivit primarului din Focșani, Cristi Misăilă, atât el, cât şi cei trei colegi ai săi din Primărie, au fost chemați la DNA în calitate de martori într-un dosar care vizează unele angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Focșani, instituție aflată în subordinea Primăriei. Potrivit unor surse locale, ancheta a început în urma unui denunț, fiind suspectată infracțiunea de trafic de influență. Pentru moment, nimeni nu ar fi fost pus sub acuzare.

Audierile în cazul lui Misăilă au durat circa o oră, la final el declarând că pentru moment nu are voie să dezvăluie nimic din ancheta procurorilor anticorupție.

Căminul pentru Persoane Vârstnice, centrul mai multor scandaluri, chiar și cu conotații sexuale
Căminul pentru Persoane Vârstnice din Focșani a fost în centrul mai multor scandaluri, în ultimii ani, nu de mult timp o angajată reclamând faptul că ar fi fost sechestrată într-un birou și agresată de șeful instituției, preotul Cătălin Ifrim.

Angajările făcute de primarul Cristi Misăilă în Primăria Focșani și în instituțiile subordonate municipalității au făcut subiectul mai multor dezvăluiri de presă, începând din 2016, de la preluarea mandatului.