DISTRIBUIȚI

Dr. Raed ARAFAT, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne,
şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, și
Chris KEMP, consilierul forțelor de ordine britanice,
se întâlnesc la Sibiu, în cadrul primei ediții
Sibiu – Festival City: East European Music Conference, 27-29 iulie 2017

Experți din România și Europa vor intra într-un dialog despre gestionarea situațiilor limită în cadrul evenimentelor de mare anvergură.
Sesiunea tematică “Situațiile de criză în festival” va avea loc vineri, 28 iulie, începând de la ora 14.45, la Sala Thalia din Sibiu.

Această sesiune a conferinței va aborda problematici precum amenințări teroriste, vreme nefavorabilă, probleme de ultim moment privind licențele de organizare, momente de panică sau alte situații neprevăzute. Moderator va fi jurnalistul Florin Ghioca (Adevărul, România).

Invitați în cadrul panelului sunt Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne; Stephan Thanscheidt – director al companiei FKP Scorpio, Germania, cel mai mare producător de festivaluri din Europa; Thomas Zsifkovits – co-proprietar al companiei Barracuda Music, Austria, organizatorul renumitului festival Novarock; Chris Kemp – doctor în psihologie cognitivă, expert în psihologia maselor și managementul mulțimii, consilier al poliției britanice și responsabil cu pregătirea echipelor de securitate la Jocurile Olimpice și Paralimpice, Marea Britanie. Sesiunea va avea loc în data de 28 iulie 2017, între orele 14:45 – 16:00 și se va desfășura la Sala THALIA, Sibiu.

Este important ca în urma conferinței să se constituie un grup de inițiativă care să monitorizeze implementarea unor acțiuni concrete, cu impact pozitiv asupra industriei de profil și care să mențină un dialog permanent între toți cei implicați.

Mai multe informatii despre evenimentul de la Sibiu, precum si fotografii, gasiti in fisierele atasate. Va stau la dispozitie pentru orice alta intrebare.
Cu ganduri bune,
Evantia Barca

Diana Evantia Barca
Media/Communication
Mobil: 004- 0734.857.857