DISTRIBUIȚI

Echipele de hochei Telekom si Allianz-Tiriac, sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinulsponsorilor Telekom si Allianz-Tiriac, au revenit in tara cu performantenotabilesilectiinoiinvatate din turneul amical desfasurat in Italia in perioada 27 august – 6 septembrie.
Timp de 11 zile, jucatoriidelegatieiFundatiei Tiriac au sustinut in total 23 de meciuri, adaugand in palmaresullorsportiv 18 victorii. Hocheistiinostri au suferitsi 5 infrangeri, pe care le-au abordat ca lectiiprinintermediulcarora au invatatlucrurinoice ii vorajuta in viitoarelecompetitii.
Echipa de hochei Telekom incadrata la categoria de varsta U8 a reusitsaobtina 9 victorii. Cu toateacestea, jucatorii au incheiatdouameciurisoldate cu infrangeri.
Echipa de hochei Allianz-Tiriac a jucat la categoriade varsta U10 si a inregistrat 9 meciuri castigate, iaralte 3 pierdute.
„Suntmandru de reusitelepe care le-au obtinutjucatoriicelordouaechipe de hochei. Acestevictoriisuntrezultateleantrenamentelor intensive pe care le au copiii la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena. Au fost 11zilepline deactivitati, in care jucatorii audisputatpeste 20 de meciuripegheata, iar in tot acesttimp au reusitsainvetenoitehnici de joc, safacaschimb de experienta cu altisportivi de varstalorsisalegeprietenii. Copiiijoacahochei de doiani in echipeleFundatiei Tiriac, timp in care s-au dezvoltat ca sportivisisuntsigur ca uniidintreeivorajungesafaca parte din echipanationala de hochei a Romaniei”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.
Meciurile din cadrulturneului s-au desfasurat in urmatoarelelocalitati din Italia: Cortina d’Ampezzo, Laces, Baselga di Piné, Appiano, Egnasi Val di Fassa.
Celedouaechipe se antreneazagratuit, de 5 oripesaptamana, la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena, avand la dispozitieechipamenteomologatesiadaptatenevoilorspecificevarstelorcopiilor.
Telekom Arenaestesingurulpatinoar din zona Bucuresti-Ilfovdezvoltat conform celormairecentenormeolimpiceinternationalesi in acord cu indicatiileFederatieiInternationale de Hochei. Principalulsauscopesteincurajareapracticariisportului in randulcopiilor, tinerilorsisprijinireaechipelor sportive in atingereacelormaiinalteperformante. Detaliisuplimentaredesprepatinoar pot fi accesate la adresahttp://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena/saupepagina de facebook.

Pentruinformatiisuplimentare, varugamsacontactati: Daniela Timofti: daniela.timofti@tiriacgroup.ro, 0754 032 195