DISTRIBUIȚI

„Cei Trei Purceluși” te așteaptă în această duminică, începând cu ora 10:30, la Teatrul de Păpuși “Gulliver”, cu o mulțime de peripeții și experiențe captivante.

Spectacolul este regizat de Daniel Stanciu, vechi colaborator al Teatrului “Gulliver”, care a mai montat aici şi alte producţii îndrăgite de cei mici. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste în care spectatorii de toate vârstele sunt invitaţi să se alăture personajelor de pe scenă. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga / Andrei Dombrovschi.

Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov, protagoniștii, Şoric, Codiţă şi Babic, trec prin multe peripeții, ajungând, în cele din urmă, să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.

Toți cei care doresc cum vadă cum se termină povestea, alături de simpaticele personaje, și să se bucure de un spectacol antrenant și plin de voioșie sunt așteptați la Teatrul “Gulliver” în această duminică.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRestrictii trafic
Articolul următorSculpturi in lemn