DISTRIBUIȚI

Omul lui Dumnezeu
Omul de afaceri Puiu Popoviciu și-a angajat un avocat cu nume și experiență, dar asta tot nu l-a scăpat de condamnare. Românul l-a tocmit pe fostul director al FBI Louis Freeh, care a fost și judecător în Statele Unite.

Tot ce a reușit acesta să facă este o analiză a primei condamnări din care a tras concluzia că Popoviciu e nevinovat. Într-o declarație, Freeh susține că judecătorii de la Înalta Curte l-au condamnat fără probe pe clientul său și că statul de drept nu este respectat. Sună cunoscut?

Tot din SUA, aflăm că Donald Trump are permisiune de la Dumnezeu pentru a scăpa lumea de Kim Jong-Un, dictatorul din Coreea de Nord.

„În cazul Coreei de Nord, Dumnezeu i-a dat autoritate lui Trump să-l distrugă pe Kim Jong-Un”, spune unul dintre consilierii evanghelici ai lui Trump.

Declarațiile războinice ale celor doi au atins noi cote ale violenței cu care fiecare îl va ataca pe celălalt cu furie și foc.

Tot despre armate. Blindatele și militarii români merg la Kiev unde vor defila alături de armata ucrainiană și ale altor state NATO. Armata română a fost invitată pentru a participa la sărbătoarea zilei independenței Ucrainei.

În schimb, la Paris, șase militari au fost răniți de un individ care a intrat cu mașina în grupul de persoane. O amplă acțiune de căutare a fost declanșată, iar câteva ore mai târziu un suspect a fost reținut pe o autostradă, după un chimb de focuri.

Noi ne luptăm cu altfel de „teroriști”. Ministrul Sănătății spune că 12% dintre părinți au refuzat în luna iulie vaccinarea copiilor. Situația mai dificilă pare a fi în Argeș, acolo unde rata de refuz este de 25%.

Dezvăluiri din interiorul Parlamentului. Nicușor Dan a povestit cât muncesc parlamentarii și care au fost cele trei șocuri ale sale după ce a devenit deputat: se muncește puțin, se propun legi fără sens și turma care votează ca partidul
Reporter de serviciu Marius Sorin DIMACHI,anul II CRP,Universitatea Apollonia Iasi