DISTRIBUIȚI

Daorită de premierul Mihai Tudose nu s-a decis la ședința liderilor PSD, Liviu Dragnea impunându-și deocamdată punctul de vedere. Deși în interior, numărul 2 a lansat critici, în special la adresa președintelui, în public Niculae Bădălău a susținut că Dragnea are șanse câștige prezidențialele, condamnarea penală nefiind o problemă.

De parcă nu era de ajuns că Radu Mazăre a trecut ca prin brânză granița, și fratele său – cercetat, la rândul său, pentru fapte de corupție – a plecat în Madagascar, dar a promis că se întoarce.

În timp ce PSD își caută prezidențiabilul, poliția a reușit după patru zile să-l găsească pe pedofilul suspect chiar în ograda sa. Mai mult, polițistul de la Rutieră e suspect și într-un alt caz de agresiune sexuală asupra minorilor.

Țara pare însă vesel. Cel puțin așa ne arată statistica zilei, potrivit căreia consumul populației își continuă marșul triumfal.

Bani vin și de la Comisia Europeană, care a rambursat României suma de 664 de milioane de euro pentru plățile directe efectuate în ultima parte a anului trecut. #AGRI

Recomandarea de lectură a redacției: Un interviu Der Spiegel cu șeful diplomației germane.

Reporter de serviciu: Marius Sorin DIMACHI,anul II CRP,Universitatea Apollonia Iasi