DISTRIBUIȚI

Teoriile conspirației au nevoie de un actor pe care să dea vina, care să sprijine dezbaterea „noi versus ei”, iar persoane bogate, influente, precum George Soros și Bill Gates, se potrivesc stereotipului unei figuri puternice, care lucrează din umbră.
Premierul Ludovic Orban anunță că masca de protecție (spre dezamăgirea conspiraționiștilor) ar putea deveni obligatorie și în anumite spații deschise.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din MAE german, Michael Roth, consideră că este o măsură bună condiționarea fondurilor europene de respectarea statului de drept.
Ludovic Orban este chemat din nou în Parlament de PSD pentru a da explicații cu privire la gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor.
O persoană din comuna prahoveană Gornet, zona băgată în carantină din cauza numărului mare de infecții cu COVID-19, a plecat la mare. Escapadă îl costă un dosar penal.
Legea prin care trio-ul PSD, ALDE și UDMR vrea ca Parlamentul să stabilească data alegerilor locale a trecut de votul Senatului și urmează să ajungă în Camera Deputaților.
Comisia Europeană a aprobat o investiție în valoare de 47 de milioane de euro pentru construcția spitalului regional de urgență de la Craiova, acesta urmând să fie gata în 2026.
Recomandare de lectură: IFLScience – Against NASA Wishes, The Apollo 11 Joysticks Just Sold At Auction For A Huge Sum

Reporter de serviciu Liviu Tache RADU,anul II CRP,Universitatea Apollonia Iasi

.