DISTRIBUIȚI

Laura Codruța Kovesi a ieșit pe primul loc după votul din Comisia LIBE, astfel că este cu încă un pas în fața șefiei Parchetului European, spre marea supărare a unor lideri politici din România. La întoarcea în țară, Kovesi a transmis că votul n-a fost pentru ea, ci pentru români.

De cealaltă parte, Comisia Europeană transmite că economia noastră este bazată pe consum, asta afectând potențialul țării de a ajunge la standardele de viață din UE într-un mod sustenabil. După ce a „rezolvat” toate problemele – de la cele economice la cele sociale, Guvernul s-a decis să bage bani într-un program pentru sprijinirea producției de usturoi românesc. #AGRI

Tăriceanu a anunțat că la alegerile europarlamentare ALDE nu va face listă comună cu PSD. Din partea social-democraților nu a existat încă o reacție pe acest subiect, dar pasul făcut de Tăriceanu poate fi un prim semnal de distanțare față de PSD. Și vor urma alegerile prezidențiale…

Șefa Înaltei Curți a fost prezentă miercuri la prezentarea bilanțului de activitate pe 2018 de către Ministerul Public, prilej cu care a povestit o așa-zisă parabolă a unui impostor care acaparează totul.

Exemplul unui om care a reușit, în 1994, să pună bazele unui afaceri de familie mici, dar care acum a ajuns una de mare succes.

Recomandare de lecutră: IFLSciente – Cercetătorii au descoperit o metodă mai eficientă de a transforma dioxidul de carbon în cărbune.
Reporter de serviciu Gabriel DANILA, anul I CRP,Universitatea Apollonia Iasi