DISTRIBUIȚI

EVENIMENTE RUTIERE

La data de 08 noiembrie a.c., ora 14.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Matca, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Drumul Tecuciului, din localitatea mai sus menționată, ar fi intrat în impact cu un motociclu angajat în depășirea sa, rezultând rănirea motociclistului, un tînăr, de 18 ani.
Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 08 noiembrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat în trafic, la volanul autoturismului, un bărbat, de 46 de ani, aflat sub influența alcoolului.
Bărbatul, oprit în timp ce se deplasa pe strada Crizantemelor, din municipiul Galați, a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii l-au condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei, întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.