DISTRIBUIȚI

EVENIMENTE RUTIERE

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, pe D.N. 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea celor doi conducători auto implicați în acesta.
La fața locului, urmare a primelor verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 42 de ani, a condus autoturismul pe drumul mai sus menționat și, ajungând la intersecția cu D.J. 254A, ar fi efectuat o manevră de depășire, circulând pe sensul opus, și ar fi intrat în impact cu autoturismul care efectuase viraj la stânga, la volanul căruia se afla o femeie, de 28 de ani.
În urma accidentului, ambii conducători auto au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu au necesitat internarea.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporal din culpă.

***

La data de 11 noiembrie a.c., ora 22.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un autoturism, condus de un bărbat, ar fi intrat într-un pod de pe marginea drumului.
Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de, 46 de ani, acesta declarând verbal că a intrat în podul de pe marginea drumului, în momentul în care a dorit să întoarcă autoturismul.
În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar, la testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În consecință, a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea alcoolemiei, polițiștii întocmind dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Pentru comiterea aceleiași infracțiuni este cercetat și un alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Drăgănești.
Acesta a fost oprit în trafic de polițiști, în timp ce conducea autoturismul pe D.C. 66, pe raza localității Malul Alb, și, fiind testat alcoolscopic, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Și în acest caz, conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.