DISTRIBUIȚI

EVENIMENTE RUTIERE

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 21.55, pe D.E. 581- Varianta municipiului Tecuci, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.
Un bărbat, de 43 de ani, din municipiul București, a condus autoturismul, dinspre Bârlad către Focșani, la un moment dat, pierzând controlul asupra direcției de deplasare și răsturnându-se pe o parte, în șanțul de pe marginea drumului.
În urma incidentului, atât conducătorul auto, cât și o femeie, de 48 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 17.20, un alt accident rutier s-a produs pe D.J. 251, în localitatea Cuza Vodă.
În accidentul soldat cu rănirea unei persoane, au fost implicate două autoturisme conduse de o femeie, de 35 de ani, respectiv un bărbat, de 35 de ani, care, circulând pe drumul mai sus menționat, din direcții opuse, au intrat în coliziune frontală.
Victima, un bărbat, de 59 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme, a fost transportată la spital pentru investigații medicale.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
***
La data de 10 ianuarie a.c. ora 22.20, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe D.E. 581, în afara localității Tecuci.
Victima, un bărbat a cărei identitate nu a fost stabilită, până în prezent, a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în traversarea drumului mai sus menționat.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru stabilirea identității victimei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

***
La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii Biroului Rutier Galați au oprit în trafic, pe strada Prelungirea Brăilei, un autoturism condus de un bărbat, de 56 de ani, din municipiul Galați.
Întrucât, la testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,61 mg/l, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În aceeași zi, un alt bărbat, de 26 de ani, a fost depistat la volan, sub influența alcoolului.
Bărbatul, care se deplasa cu autoturismul pe strada Primăriei, din comuna Tulucești, a prezentat la testarea alcoolscopică valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult, efectuând verificări în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Ca urmare, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere fără permis.