DISTRIBUIȚI

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, pe strada Alexandru Davila din municipiul Galați, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui motociclist.
Din primele verificări, polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că accidentul ar fi fost provocat de o femeie, de 32 de ani, care a condus autoturismul pe strada mai sus menționată și, ajungând la intersecția cu strada Mihai Bravu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un tânăr, de 22 de ani. Acesta, încercând să evite coliziunea, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma incidentului, motociclistul a fost rănit, dar nu a necesitat internarea în spital.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Galați au oprit în trafic, pe strada Drumul de Centură, un autoturism neînmatriculat, la volanul căruia au identificat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Cosmești.
Întrucât acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, a fost verificat în bazele de date ale poliției, stabilindu-se că nu este posesor al unui astfel de document. În plus, la testarea alcoolscopică, tânărul a prezentat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, este cercetat și un tânăr, de 25 de ani, care a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier conducând un autoturism pe D.N. 25, în comuna Ivești. În cazul acestuia, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

DEPISTAT DUPĂ CE AR FI ÎNCERCAT SĂ FURE DINTR-UN AUTOTURISM

La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați au identificat, depistat și condus la sediul poliției un tânăr, de 23 de ani, din comuna Vânători, bănuit de săvârșirea unei tentative de furt calificat.
Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 27/28 august 2019, acesta ar fi spart geamul portierei dreapta față al unui autoturism, răscolind bunurile din interior, fără a sustrage însă nimic. Prin spargerea geamului a fost creat un prejudiciu de 350 de lei.
Polițiștii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDe la IPJ
Articolul următorDe la IPJ