DISTRIBUIȚI

S-A URCAT BĂUTĂ LA VOLAN, A ACCIDENTAT UN PIETON ȘI A PĂRĂSIT LOCUL FAPTEI

La data de 21 august a.c., în jurul orei 20.25, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în localitate, pe strada 1 Decembrie 1918, accident soldat cu rănirea unui pieton.
La fața locului, polițiștii au constatat că, în timp ce traversa strada mai sus menționată, pe marcaj pietonal, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Tecuci, a fost lovit de un autoturism, șoferul acestuia părăsind locul accidentului.Victima a fost testată alcoolscopic, constatându-se că se afla sub influența alcoolului, și a fost transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale.
După câteva ore de la producerea accidentului, polițiștii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul faptei, în persoana unei femei, de 46 de ani, din municipiul Tecuci, aceasta prezentând la testarea alcoolscopică valoarea de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Femeia este cercetată acum pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.