DISTRIBUIȚI

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FOLCLOR
”DOINA COVURLUIULUI”

Organizate din 2019 în luna iulie, în cadrul proiectului ART CITY, cele mai importante festivaluri din agenda Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” au ajuns, în această săptămână, aproape de încheiere. În zilele de 10-15 iulie 2019, aproximativ 300 de artiști – instrumentiști, soliști vocali și dansatori – vor fi prezenti la Galați în calitate de invitați ai Festivalului Internațional de Folclor DOINA COVURLUIULUI.
Ediția din 2019 este a XIV-a și este organizată similar celor anterioare, sub egida CIOFF (Consiliul Internațional al Organizatorilor de Festivaluri de Folclor, organism UNESCO).
Festivalul are programate 4 seri de spectacole în aer liber, de joi, 11 iulie, până duminică, 14 iulie, începând cu ora 19.00, pe scena amenajată în Grădina Publică.
Ansamblurile folclorice participante reprezintă: Albania, Bulgaria, Columbia, Italia, Republica Moldova, Serbia, Turcia și România.
Îi invităm cu drag la festival pe toți cei doritori a se bucura de această sărbătoare a tradițiilor, dansului și prieteniei! Accesul la evenimentele Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” este întotdeauna liber.
Vă așteptăm cu drag!

Manager,
FLORINA ZAHARIA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSolutii arhitectonice
Articolul următorMinora disparuta