DISTRIBUIȚI

Vineri, 30 noiembrie, echipa RO100 Curățăm Galațiul pornește într-o caravană filantropică, iar de 1 Decembrie va ajunge la ceremonia de la Alba Iulia.
În cei aproape 600 de kilometri ai traseului, vom face mai multe opriri în fiecare județ, pentru a impărti donații către diverse case de copii și centre de bătrâni.
Donațiile au fost colectate de la gălățeni, în urmă cu două săptămâni, în campania „Dăruiește! Altcineva are nevoie!”. Cantitatea de bunuri dăruite în doar două zile a depășit cu mult orice așteptări: peste o mie de oameni au donat aproximativ 10 tone de haine, jucării și alimente!
Cea mai mare parte a donațiilor va fi direcționată către centre sociale sau familii nevoiașe din județul nostru.
Restul de aproximativ 200 de saci va fi încărcat în camionul cu care vom pleca spre Alba Iulia. Vom face opriri pentru donații în unsprezece centre sociale din Brăila, Liești, Tecuci, Focșani, Târgu Secuiesc, Brașov, Făgăraș, Sibiu, Sebeș și Alba Iulia.
Prin Caravana „Galatiul Dăruiește De Centenar” ne-am propus să sărbătorim, în felul nostru, Ziua Marii Uniri. Refacem drumul parcurs de alți gălăteni, acum 100 de ani, dar nu oricum, ci ducând cu noi mesajul generozitătii și al implicării în comunitate. Astfel, caravana îi va lega simbolic pe toți gălățenii cu suflet mare de sutele de români aflați în nevoie, la care vor ajunge donațiile. Asta, credem noi, înseamnă a sărbători ÎMPREUNĂ Centenarul!
Mulțumim pentru generozitatea, implicarea și capacitatea extraordinară de mobilizare a gălățenilor care au donat, sau ne-au ajutat la sortat ca voluntari, și tuturor partenerilor fără de care această frumoasă acțiune nu s-ar fi putut întâmpla.
Sărbătoarea Centenarului va rămâne ca o poveste frumoasă, iar gălățenii vor fi parte a acestei povești!
La mulți ani, România!
Împreună!