DISTRIBUIȚI
Am privit-o pe dna Kovesi la televizor.
Un profesionist care a afisat o atitudine potrivita. Chiar mi-a placut.
Totusi insa ma indoiesc ca este ea floarea cea frumoasa si sanatoasa rasarita din mare masa de cacat care dainuie de o suta de ani peste nenorocitul asta de popor. Pe care il iubesc si il pretuiesc. Si pentru care am ales sa traiesc alaturi de el pina acum. Din simplul motiv ca are sute de mailuri zilnic de citit si de trimis. Sute de pagini de citit.  Din 30.000 de legi aparute din 89 incoace. Si nu are timpul necesar de peste 23 ani incoace.
Stau si ma intreb, dupa cele spuse de aceasta doamna si bun profesionist care se afiseaza,  ce are de spus legat de soarta unui cacat de roman ?
Cu siguranta ar spune ca e perimat. Ca e tardiv. Si ca nu are rost pe lumea asta sa mai inventeze acul cu 4 gauri. Ca tot nu pricepe la ce foloseste.
Acum pe final de mandat al vietii stau si ma intreb ce am facut bun, sanatos si creativ ?
Si daca mai merita sa ma bat cu sistemul.
Daca mai merita sa il conving ca ai lui conducatori au rolul in viata sa aduca bunastare si fericire comunitatii. Si nu numai sa manince si sa cace cu obraznicie si tupeu de borfas.
Un sistem care arata ca nu stie decit sa manince si sa cace. Care zi de zi se caca atit de mult in capul romanilor pe care ii iubesc. Incit acestia nu mai au puterea nici macar sa mai deschida gura.
Ce sa ii mai spui lu madam Kovesi de Legea Partidelor Politice si de trecerea PSD in ilegalitate. Pentru grup infractional organizat la scara nationala. Pentru uz de fals, fals intelectual, fals in acte oficiale ? Si cite si mai cite de noi nestiute ? Si de ei cusute . Cusute cu acul cu 4 gauri !
Din 89 incoace, prin cele 30.000 de legi, ma intreb cind apare LEGEA BUNULUI SIMT ???