DISTRIBUIȚI

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotărâre care vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila de către Paladi George-Adrian, se arată într-un comunicat al Executivului. Totodată, a fost aprobată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila, de către Mădălina Cochino.

Alte două hotărâri aprobate de Executiv vizează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Galaţi, de către Otrocol Dorin, respectiv aplicarea mobilităţii pentru Panaitescu Gabriel-Aurelian din funcţia publică de prefect al judeţului Galaţi în funcţia publică de inspector guvernamental.

O altă hotărâre prevede încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Botoşani de către Beclea Daniela. De asemenea, Lozneanu Daniela-Petronela va exercita, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect al judeţului Botoşani. AGERPRES