DISTRIBUIȚI

Dacă aţi crezut că primarul Hurdubae este nechibzuit cu banii tecucenilor sau că nu a realizat nici o investiţie notabilă în cei aproape doi ani de mandat, v-aţi înşelat.
Ei, uite! Rezultatele unei bune administrări se văd chiar în parcarea edilului unde, de aproximativ o lună, i-a crescut o ditamai maşina de teren SKODA KODIAQ, nou-nouţă, în valoare de peste 35.000 Euro.
De-acum are cu ce să împresioneze Vrăbiuţele!

Spuneaţi cu răutate proletară că e PĂMPĂLĂU!….. Oameni invidioşi!, care nu ştiu ce este sacrificiul de sine.

Astfel, pentru a strânge ban pe ban, primarul a trebuit să renunţe la tradiţionalele mese cu familia şi să mănânce clandestin la restaurante, plătind consumaţiile din banii tecucenilor. Totul pentru a face economie în bugetul familiei.

Păi ştiţi, de exemplu, câtă umilinţă a înghiţit primarul Hurdubae când a fost prins de Curtea de Conturi pentru că a plătit distracţiile de la Bucureşti cu Vrăbiuţele (na, e şi el om!) cu banii din visteria primăriei şi nu din propriul buzunar, aşa cum era normal şi legal ? Păi, mai ştiţi câte înjurături trebuie să suporte zilnic de la tecuceni pentru că banii dispar şi că nu se vede nici o realizare în oraş? Nu ştiţi. Vai de capul lui, la câte sacrificii se expune!

Pentru a încheia într-un ton optimist, vă spunem că există, însă, şi o parte bună a lucrurilor. De astăzi, Hurdubae Cătălin îl va înjura pe primarul Tecuciului ori de câte ori va rula cu noua sa bijuterie auto pe drumurile proaste din oraş. Aşa, cum, de altfel, o facem şi noi, zilnic.