DISTRIBUIȚI

Comunicat de presa:

Impreuna Pentru Moldova

Acesta este numele celui mai tanar partid politic aparut in Romania. Cererea de infiintare a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti in sedinta de luni 7 octombrie 2019.

Initiatorii noii formatiuni politice sunt trei activisti civici: Marian Dumitru, fondator al Comunitatii Curatam Galatiul, Ionel Apostol si Catalin Urtoi, reprezentanti ai asociatiei iesene „Impreuna pentru A8”.

Decizia de a face pasul dinspre societatea civila catre implicarea politica a venit din dorinta de a crea o platforma politica in care reprezentanti ai celor opt judete din Moldova sa poata lucra impreuna pentru dezvoltarea regiunii.

Accentul principal, dupa cum se poate observa si din sigla partidului, se pune pe dezvoltarea infrastructurii. Moldova a ramas singura regiune fara nici macar un singur kilometru de autostrada. De asemenea, prin infrastructura intelegem investitii si proiecte in zona de transport feroviar, dar si pe Dunare, la Galati. Credem ca dezvoltarea infrastructurii atrage in mod automat dezvoltarea celorlalte domenii, de la modernizarea sistemului educational, pana la mult asteptatele spitale regionale.

Consideram ca depopularea si saracirea zonei se datoreaza, in principal, lipsei de initiativa si de viziune comuna a tuturor politicienilor din Moldova, fie ei mai vechi sau mai noi.

Orientarea doctrinara a Partidului Impreuna Pentru Moldova este una de centru dreapta

Primele filiale al partidului se vor deschide la Galati si la Iasi, insa, in perioada urmatoare vom lucra pentru a porni filiale in toate judetele Moldovei si in Bucuresti si, in functie de solicitari, in celelalte judete ale tarii.

Vorbim de un partid national si credem ca dezvoltarea Moldovei reprezinta un proiect national. O Moldova prospera inseamna o Romanie prospera.

De aceea suntem Impreuna Pentru Moldova, impreuna pentru Galati!

Cei interesati ne pot contacta la:

impreunapentrumoldova@gmail.com

sau

impreunapentrugalati@gmail.com