DISTRIBUIȚI

Digitaliada anunta castigatorii editiei 4.0 si adaugă 10 noi scoli selectate prin concurs deschis: Șieu (Bistrița-Năsăud), Sânpetru (Brașov), 23 august (Constanța), Roata de Jos (Giurgiu), Bretea Română (Hunedoara), Recea (Maramureș), Acățari (Mureș), Deveselu (Olt), Putna (Suceava), Roești (Vâlcea). Noile școli intrate în programul Digitaliada al Fundației Orange se alătură celor 40 din edițiile precedente, printre care se numără și școlile din Piscu și Grivița.

„Felicităm școlile din Piscu și Grivița pentru continuarea programului. Sunt modele pentru celelalte școli din județul lor și ne bucurăm că profesorii din program împărtășesc cu colegii lor metode digitale interactive de predare a Matematicii și TIC. Datorită programului Digitaliada al Fundației Orange, 5.500 de elevi din 50 de școli învață Matematică și TIC cu metode digitale” – Amalia Fodor, director Fundația Orange.

Informatii despre scolile din judetul Galați, dar si despre noua editie a proiectului gasiti in comunicatul de presa atasat.
Aveti atasate si fotografii din scoli, harta cu scolile Digitaliada si un infografic cu rezultatele programului.

Video cu rezultatele programului național Digitaliada este disponibil la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=GRK5S7cGdmY

Va multumim anticipat pentru preluarea comunicarii si pentru sustinerea promovarii educatiei digitale!

Echipa Digitaliada
www.digitaliada.ro