DISTRIBUIȚI

Platforma România 100 a lansat pe 10 mai, proiectul „Întrebăm România Împreună”, o campanie amplă de consultare națională pentru viitorul României. Scopul este acela de a afla care sunt problemele și prioritățile reale ale oamenilor pentru anii care vin.

Proiectul se va desfășura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1000 de voluntari din comunitățile locale România 100, și își propune să strângă opinii și propuneri de la cât mai mulți cetățeni.

Proiectul are două mari componente: dezbateri publice și chestionar, care va fi aplicat atât online cât și în discuții față în față.

Dezbaterile vor avea loc în țară, la oraș și la sat unde vom asculta părerile tinerilor, angajaților, pensionarilor – tuturor celor care vor să pună umărul la schimbarea României.

Chestionarul online conține întrebări esențiale despre ce doresc românii pentru următorii 10 ani. Va fi completat și în discuții directe, pe stradă, de către membrii și voluntarii România 100. Poate fi completat aici: www.romaniaimpreuna.ro/intrebamromania.

Campania va demara pe 12 mai, la ora 12, în toate orașele unde există comunități locale RO100. Comunitatea locală RO100 Galați va fi mâine la elice pe faleza Dunării . Vrem să înțelegem ce funcționează bine, ce am putea îmbunătăți și ce nu funcționează din punctul de vedere al celor care își doresc schimbarea. Vrem să vă ascultăm. România, împreună!