DISTRIBUIȚI

Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană din cadrul Comisiei Europene organizează conferința „Investind în viitorul nostru comun – Cea de-a 8-a conferință în domeniul evaluării politicii de coeziune”. Evenimentul va avea loc la București, în perioada 20-21 iunie 2019.
Locul:
Hotel Radisson Blu București
Website-ul conferinței
În cadrul conferinței, decidenți politici, reprezentanți ai autorităților naționale, regionale și locale, precum și ai autorităților de management, experți în domeniul evaluării, reprezentanți ai mediului academic, societății civile și ai altor părți interesate vor reflecta asupra rolului și contribuției politicii de coeziune la promovarea investițiilor publice orientate spre performanță și la dezvoltarea unei culturi în domeniul evaluării în statele membre.
Procedură înscriere

Accesați website-ul pentru înregistrare.
Conform procedurilor interne ale Comisiei, e necesară utilizarea platformei EU Login (cont ECAS) pentru a avea acces la formularul de înscriere. Dacă nu aveți un cont ECAS, vă puteți crea unul. Trebuie să aveți la îndemână pașaportul sau C.I. (model formular înscriere). Dacă nu finalizați înscrierea din prima încercare, aceasta nu se va relua în mod automat: în acest caz, veți primi un e-mail în 24 de ore cu un link unde puteți completa informația lipsă.
După ce înregistrarea este finalizată, veți primi o confirmare de primire și, ulterior, un e-mail privind aprobarea înregistrării.
Termenul-limită pentru înregistrare este data de 17 iunie 2019 (inclusiv). Informații suplimentare sunt disponibile la: REGIO-EVAL-CONFERENCE@ec.europa.eu
Reporter de serviciu Marius Silviu BURLUI,anul III CRP,Universitatea Apollonia Iasi