DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Galați, Marius Stan, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții ”China Civil Engieneering Construction Corporation”, una dintre cele mai importante companii din China în domeniul construcțiilor civile și de infrastructură.

Pe parcursul discuțiilor, primarul Marius Stan le-a prezentat afaceriștilor chinezi cele mai importante proiecte de infrastructură pe care Galațiul vrea să le dezvolte, prioritare fiind traversarea Dunării și centura orașului, dar și proiecte privind construcția de locuințe rezidențiale pentru tineri, la prețuri avantajoase.

Reprezentanții companiei chineze și-au exprimat interesul față de toate proiectele expuse, pe care le vor prezenta conducerii concernului și finanțatorilor care susțin proiectele companiei.

La finalul discuțiilor, reprezentanții ”China Civil Engieneering Construction Corporation” au precizat că vor reveni la Galați pentru a prezenta proiectele pe care conducerea companiei chineze și finanțatorii acesteia sunt dispuși să le susțină și să le implementeze pe termen mediu și lung în orașul nostru.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFacilitati fiscale
Articolul următor5 DE ACTUALITATE