DISTRIBUIȚI

Stimată Doamnă/Stimate Domn,

Ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitația de a participa la cea de-a XXVI-a ediție a Congresului Internațional al Universității „Apollonia” din Iași „Pregătim viitorul promovând excelența”, care se va desfășura în Iași, în perioada 3 – 5 martie 2016, în cadrul următoarelor secțiuni:
A) Repere în medicina avansată
a) Biomateriale în medicina modernă
b) Tribuna practicianului (Medicină Generală, Medicină Dentară, Tehnică Dentară, Asistente de Medicină Generală, Balneofiziokinetoterapie)
B) Comunicare și relații publice – Comunicarea culturală în comunitate
C) Interdisciplinaritate şi dialog în științele socio-umane
D) Forum – Cercetare Inovare și Proprietate intelectuală
Congresul se va deschide pe data de 3 martie, ora 17.00 și își va continua desfășurarea în zilele de 4 și 5 martie. În ziua de 3 martie se vor desfășura activități precongres (workshop-uri, cursuri etc.).
Așteptăm să ne transmiteți, pe adresa de e-mail secretariat@univapollonia.ro, până la data de 1 februarie 2016, titlul lucrării, autorii, afilierea precum și secțiunea la care doriți să participați. Atașăm la prezenta invitație formularul de înscriere.
Lucrările prezentate în cadrul congresului pot fi publicate în una dintre revistele editate de Universitatea „Apollonia” din Iași: International Journal of Medical Dentistry (www.ijmd.ro) și International Journal of Communication Research (www.ijcr.eu).
Dorim să menționăm că pentru subsecțiunile Medicină Dentară, Tehnică Dentară, Asistente de Medicină Generală, Balneofiziokinetoterapie se vor acorda credite EMC, iar detalii privind taxa de înscriere și programul le găsiți pe site-ul Universității „Apollonia” din Iași, www.univapollonia.ro.
Cu speranța că veți răspunde afirmativ la aceasta invitație, vă așteptăm și vă asigurăm de aleasa noastră considerație,

Președintele Universității „Apollonia” din Iași
Prof. univ. dr. Vasile Burlui

Persoana de contact: Șef lucr. dr. Laura Dârțu