DISTRIBUIȚI

Reprezentanţa Comisiei Europene în România are plăcerea de a vă invita să participați la conferința cu titlul: „Lansarea raportului economic pentru România 2018″. Raportul se elaborează în cadrul Semestrului European, mecanismul de coordonare la nivel european a politicilor economice naționale. Evenimentul va avea loc miercuri, 11 aprilie 2018, între orele 09:30-16:00, la Hotel Marriott, etaj 1.

Sesiunea plenară a evenimentului va prezenta principalele concluzii ale Raportului de țară pentru România, precum și poziția autorităților române privind evoluțiile economice recente la nivel național. Sesiunile tematice paralele vor dezbate analiza Comisiei în patru domenii:

(1) perspectivele macroeconomice și politicile fiscale, cu accent pe creșterea economică sustenabilă;

(2) promovarea egalității de șanse și îmbunătățirea accesului pe piața forței de muncă, în acord cu prevederile Pilonului European al Drepturilor Sociale;

(3) consolidarea capacității administrative din perspectiva resurselor umane și a politicilor bazate pe evidențe;

(4) sectorul IT ca poveste de succes a economiei românești, stadiul dezvoltării clusterelor și formarea lanțurilor valorice.

Agenda evenimentului este anexată acestui mesaj. Vă rugăm să vă confirmați prezența la eveniment, prin răspuns la acest mesaj, până marți, 10 aprilie.

Mulțumesc,

Razvan Szabo
Information and Communication Agent – press department

European Commission – Representation in Romania
Str. Vasile Lascar 31, 020492 Bucuresti
Tel.: 00 40 21 203 54 08
Mail: razvan.szabo@ec.europa.eu
Web: http://ec.europa.eu/romania

Disclaimer: Informațiile conținute în acest e-mail pot fi utilizate numai ca informații de fond și nu pot fi citate în numele meu.