DISTRIBUIȚI

Biroul Parlamentului European în România vă invită la „Forumul democraţiei europene”, vineri, 26 octombrie, începând cu ora 10:00, la sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Evenimentul marchează încheierea celei de-a IV-a ediţii a proiectului „Promotori pentru democraţie europeană” şi, totodată, debutul campaniei instituţionale de promovare a importanţei participării la alegerile europene din 26 mai 2019.

Forumul va reuni peste 200 de tineri din întreaga ţară interesaţi de politicile la nivel european, de activitatea Parlamentului European, dar şi de modalităţile prin care se pot implica pentru a crea legături între comunităţile lor şi instituţiile europene.

Agenda evenimentului include mai multe secţiuni, printre care:
• Prezentarea campaniei de promovare a alegerilor europene „De Data Asta Votez” şi a modalităţilor prin care cei interesaţi se pot implica la rândul lor în promovarea acesteia.
• Dezbatere despre teme precum viitorul economiei europene şi combaterea şomajului în rândul tinerilor cu deputaţii români în Parlamentul European: Marian-Jean Marinescu (PPE), Claudia Ţapardel (S&D), Răzvan Popa (S&D).
• O sesiune de prezentare şi evaluare a rezultatelor activităţilor desfăşurate în cadrul proiectului „Promotori pentru democraţie europeană”.

Puteţi găsi mai multe detalii despre program şi participanţii la eveniment în agenda anexată.

În speranţa că veţi putea fi alături de noi, vă rugăm să confirmaţi participarea la: andra-teodora.tarnea@europarl.europa.eu şi bogdan.barla@europarl.europa.eu. Înregistrarea jurnaliştilor participanţi se va face între orele 9:30 şi 10:00.

Toate cele bune,

Bogdan BÂRLA

Press officer – Biroul de Legatură al Parlamentului European în România
bogdan.barla@europarl.europa.eu
+40 741 138 767
+40 21 405 0880

Andra ŢĂRNEA

Press officer – Biroul de Legatură al Parlamentului European în România
andra-teodora.tarnea@europarl.europa.eu
+40 743 113 899