DISTRIBUIȚI

Biroul de Informare al Parlamentului European are deosebita onoare de a vă invita să participați la dezbaterea „Uniunea Energetică: Securitatea surselor de furnizare, piață internă funcțională, eficiență energetică și interconectare”, care va fi organizată în data de 7 aprilie 2015, între orele 10:30 – 13:00, la Sala de conferințe a Biroului Parlamentului European din str. Vasile Lascăr nr. 31, etaj 1, Sector 2, București.

Acest eveniment va aduce în dezbatere strategia europeană pentru Uniunea energetică, comunicată de Comisia Europeană la 25 februarie 2015, puncte de vedere ale membrilor Parlamentului European, precum şi o perspectivă româneasca asupra acestei strategii.

Uniunea energetică este menită să faciliteze o abordare integrată a provocărilor din domeniul energiei, să asigure securitatea surselor de furnizare și să facă o Europă mai puțin dependentă de combustibilii fosili. O piață energetică integrată cu un nivel înalt de interconectivitate va contribui la garantarea unei furnizări constante și previzibile de energie în Uniunea Europeană. În următoarea perioadă, membrii Parlamentului European vor dezbate și vota măsuri concrete care să susțină această strategie.

Dezbaterea se încadrează în seria de acțiuni organizate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România cu scopul de informare și stabilire a unui dialog cu reprezentanți ai instituțiilor publice, ai sectoarelor specifice interesate de evoluțiile legislative din Parlamentul European, precum și societatea civilă și mass-media.

În speranţa că veţi da curs invitației noastre, vă rugăm să confirmați participarea la următoarele coordonate: Cristina Cristoloveanu, cristina.cristoloveanu@ep.europa.eu, telefon 021-4050888.

Cu deosebită considerație,

Mădălina Mihalache
Şeful Biroului de Informare al Parlamentului European în România

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentExpozitii de Paste‏
Articolul următor5 DE ACTUALITATE