DISTRIBUIȚI

Duminică, 2 aprilie, la ora 10.30, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” Galaţi găzduieşte spectacolul „Jack şi fasolea fermecată”, o adaptare de Daniel Stanciu după o poveste populară englezească. Spectacolul este în regia lui Daniel Stanciu, scenografia îi aparţine Danielei Drăgulescu şi muzica lui Dan Bălan. În distribuţie îi întâlnim pe Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu, Aurelian Iorga şi pe Mircea Vâjâianu.
În „Jack şi fasolea fermecată”, arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. Nevoia de aventură şi fuga de viaţa zilnică, ce se banalizează sub anumite aspecte, este motivul pentru care, mici şi mari, îndrăznim să urcăm pe vrejul fermecat pe care-l naşte fantezia. Ceea ce învăţăm de la Jack însă este faptul că pentru a-ţi asuma destinul este nevoie de implicare, iar dacă nu-ţi pierzi simţul umorului şi imaginaţia, totul devine o sărbătoare.
Biletele se pot cumpăra de la casele de bilete din incinta sălii de spectacol înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.