DISTRIBUIȚI

Citind acest articol, înţelegem de ce este numit Planul Kalergi, planul genocidului europenilor. Nikolai Sennels este un psiholog danez care a realizat o amplă investigaţie asupra unei probleme puţin cunoscută din lumea musulmană: rezultatele dezastruoase ale endogamiei provocată de căsătoriile între veri primari.

Această practică a fost interzisă în tradiţia iudeo-creștină încă din timpul lui Moise, dar de la Mahomed până azi este ceva obişnuit în lumea musulmană şi va continua să fie fiindcă Mohamed este ultimul exemplu şi autoritate asupra modului de viaţă musulman, inclusiv căsătoria. Endogamia în lumea musulmană a făcut practic un rău ireversibil rezervei genetice musulmane, un rău foarte mare inteligenţei, bunului simţ şi sănătăţii. Sennels spune că aproape jumătate din toţi musulmanii din lume sunt endogamici. În Pakistan, 70%, inclusiv în Anglia, mai mult de jumătate din imigranţii pakistanezi sunt căsătoriţi cu veri primari. În Danemarca numărul de imigranţi pakistanezi este în jur de 40%. Numărul endogamicilor este devastator în alte ţări musulmane importante: 67% în Arabia Saudită, 64% în Iordania şi Kuwait, 63% în Sudan, 60% în Irak, şi 54% în Emiratele Arabe.

După BBC, endogamia explică de ce 33% dintre copiii pakistanezi din Anglia se nasc cu trasformări genetice recesive, existând riscul morţii datorită malformaţiilor. Alte consecinţe ale endogamiei includ creşterea de 100% a riscului de moarte intrauterină şi 50% posibilitatea să moară copilul la naştere. Diminuarea capacităţii intelectuale este o altă consecinţă devastatoare a căsătoriilor între veri. Investigaţiile lui Sennels arată că fiii rezultaţi din aceste căsătorii au coeficientul intelectual mai mic cu 10-16 puncte şi abilităţile sociale se dezvoltă mult mai încet la copiii endogamici. Riscul de a avea un coeficient intelectual mai mic de 70 şi a fi clasificat ca „retardat” este de 400% la copiii endogamici. În Danemarca, imigranţii musulmani sunt cam 300% predispuşi să nu treacă probele de intrare în armată daneză.

Sennels spune: „Capacitatea de a se bucura şi de a produce cunoaştere şi gândire abstractă este pur și simplu mai mică în lumea islamică.” El observă că-n lumea arabă se traduc doar 330 de cărţi în fiecare an, aproximativ 20% din ceea ce face numai Grecia. În ultimii 1200 de ani ai Islamului, doar 100.000 de cărţi au fost traduse în arabă, ceea ce face Spania într-un an. Şapte din 10 turci nu au citit niciodată o carte. Sennels subliniază dificultăţile pe care acest fapt le creează pentru musulmanii care doresc să reuşească în Occident: „Un IQ mai mic, împreună cu o religie care interzice gândirea critică, cu siguranţă vor face mai dificil pentru mulţi musulmani să reuşească în societăţile noastre cu cunoştinţele de înaltă tehnologie.”

Numai nouă musulmani au câştigat Premiul Nobel şi cinci dintre ei au primit Premiul pentru Pace. Revista Nature arată că numai 10% din media mondială în investigare ştiinţifică vine din ţări musulmane şi se măsoară pe articol la milion de locuitor. În Danemarca, țara de origine a lui Sennels , copiii musulmani sunt extrem de numeroşi în rândul celor cu nevoi speciale. O treime din bugetul pentru şcolile daneze este consumată de educaţia specială.

În Copenhaga, 51% la 70% dintre copiii piperniciţi, cu dizabilităţi, sunt de origine străină, capacitatea de învăţare este grav afectată. Studiile indică faptul că 64% dintre elevii cu părinţi arabi continuă să fie analfabeţi după 10 ani în sistemul şcolar danez. Rata de abandon şcolar a imigranţilor în şcolile daneze este de două ori mai mare decât a danezilor. Boala psihică este, de asemenea, un produs. Cu cât este mai apropiată ruda de sânge, cu atât este mai mare riscul de schizofrenie. Riscul crescut de demență ar putea explica de ce mai mult de 40% dintre criminalii nebuni din punct de vedere clinic din Danemarca sunt imigranţi. În SUA cam la fel.

Potrivit lui Sennels, „Un studiu bazat pe 300.000 de americani arată că majoritatea musulmanilor din SUA au un venit mai mic, sunt mai puţin educaţi şi au locuri de muncă mai rele decât populaţia pe ansamblu.” Sennels spune: Nu încape nicio îndoială că tradiţia căsătoriilor între rude, veri primari, la musulmani le-a distrus rezerva genetică. Primii, şi cele mai mari victime ale Islamului, sunt musulmanii. Simpla compasiune iudeo-creştină pentru musulmani şi simţul realităţii pentru a proteja civilizaţia occidentală de ravagiile Islamului dictează o opoziţie viguroasă împotriva răspândirii acestei ideologii întunecate şi periculoase.

Aceste realităţi dure trebuie să fie luate în considerare atunci când stabilim politici publice care se ocupă cu imigraţia din ţările musulmane şi construirea de moschei.

Sursa: Karen Smith – Efectul biologic la musulmani după 50 de generaţii…