DISTRIBUIȚI

Luni, 8 aprilie 2019, ora 14:00, va avea loc lansarea emisiunii de mărci poștale ,,Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români”. Evenimentul se va desfășura în foaierul sălii plenului Senatului și este organizat de Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului împreună cu Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale și Romfilatelia.
În deschiderea evenimentului, vor lua cuvântul senatorii Robert Cazanciuc – președinte și Daniel Fenechiu – vicepreședinte – din partea Comisiei Juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări a Senatului, Alexandru Petrescu – ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, senator Ecaterina Andronescu – ministrul Educației Naționale și judecătorul Valer Dorneanu – președintele Curții Constituționale a României.
Alături de vorbitori și invitați, vor asista 60 de elevi din clasele V-VIII, împreună cu profesorii însoțitori, care vor fi invitați să facă un tur ghidat al Senatului și o vizită la ședința Plenului.

Evenimentul va fi moderat de Cristina Popescu, director general Romfilatelia.
Info utile:
În sprijinul jurnaliștilor interesați de reflectarea lansării emisiunii de mărci poștale, se fac următoarele precizări:
Confirmarea participării până pe 7 aprilie 2019:
e-mail: com.juridica@senat.ro; mihaela.nedelcu@romfilatelia.ro;
mobil: 0720. 900.956.
Accesul reprezentanților mass-media se face pe la intrarea B3 a Senatului.