DISTRIBUIȚI

Motto: “Trei lucruri nu pot fi ascunse pentru multtimp: soarele, luna şi adevărul.” – Buddha.
Legăturile cu vechile structuri de la vârful PLUS şi USR(I). În jurul lui Cioloş colcăie serviciile secrete
1.Dacian Cioloş este nepotul lui Virgil Ardelean, şefulunității “Doi ș-un sfert” pentru o lungă perioadă de timp, cunoscut ca “Vulpea”.
2.Sora lui Dacian Cioloş este angajat al aceleiașiunități. Printre miniştrii guvernului Cioloş găsim oameni cu legături defamilie cu serviciile.
3.Raluca Prună este fiica unui ofiţer din fosta DIE.Nu a negat că a fost angajată SIE. A ajutat, printr-un OUG modificat pestenoapte, ca SRI să rămână organ de urmărire penală. 4.Vlad Voiculescu estenepotul unui influent lobbyst al medicamentelor. Acesta este fiul fostului şefal DIE Viena şi ginerele lui Triţă Făniţă. Vlad Voiculescu a primit bursă destudiu la Viena de la o fundaţie la care unchiul său era în conducere. Aangajat la Ministerul Sănătăţii foşti colaboratori ai unchiului său.
5.Tatăl lui Vlad Grigorescu este asociat cu oameniimportanţi ai serviciilor din zona petrolului. N.B.: Victor Vlad Grigorescu,,Jurist de profesie, nicidecum energetician, acesta, conform CV-ului publicatîn presă, a fost secretar II al reprezentanței României la Bruxelles (în2007-2011, adică atât în Guvernul Tăriceanu, cât și Boc), poziție din care nus-a ocupat de problema energetică, ci de oțel, antidumping, antisubvenție.Ministrul Energiei a mai fost administrator la o firmă de familie, care aoferit consultanță privată pe dosare din aria politicii agricole comune a UE”și pe clasificarea substanțelor chimice. Anterior a fost expert în MinisterulEconomiei și Comerțului, unde a partipat la negocierile de aderare a Românieila UE, ”mai ales capitolul 26 – Relaţii Externe sau acordul privindrecunoaşterea reciprocă a denumirilor de origine şi indicaţii geografice pentruanumite produse agricole.
6.Principalul colaborator al lui Dragoş Pîslaru este unofiţer din fosta DIE.
7.Ambii soţi Adrian Iordache şi Iulia lordache,fondatorii PLUS, sunt copiii unor foşti ofiţeri de securitate. Tatăl lui AdrianIordache este un personaj cheie în Afacerea “Ţigareta”. Tatăl Iuliei Iordache afost un personaj important în afacerea Hidroelectrica. Ambii copii au comisaccidente de circulaţie din care au fost scoşi prin influenţa părinţilor lor.
Cel puţin şase din cele 21 de persoane care conduc USR aulegături de familie cu serviciile. Patru dintre ei provin din fostul guvernCioloş.
8. Cristian Ghinea şi Dan Barna, în vremea în care lucraula Ministerul Fondurilor Europene, au atribuit ilegal 25 de milioane de euroSRI, o plângere la OLAF fiind în curs. 9.Tatăl şi unchiul lui Claudiu Năsuiau fost implicaţi în Afacerea “Motorola” şi formează ulterior o firmă cu toţiinculpaţii din dosar.
10.Radu Mihai Mihail este asociat cu un ofiţer STS,consilier al lui Mihai Tudose. 11.George Marussi este nepotul fostului secretaral Marii Adunări Naţionale, primar al Ploieştiului, cu legături cu începutulSecurităţii.
12.Nicu Ştefănuţă, candidatul USR la europarlamentare, estefiul unor membri marcanţi PSD Sibiu, ulterior PDL Sibiu, cu funcţii deconducere la nivel local. Studiază în străinătate pe banii părinţilor şi ajungeasistentul Monicăi Iacob Ritzi.
13.Dacian Cioloş, nepotul Vulpii
Este nepot de vară al lui Virgil Ardelean (mama lui Cioloşeste verişoară de gradul al doilea cu Ardelean). „Bunica maternă a luiArdelean a fost soră cu bunica maternă a mamei lui Cioloş, cele două suroriavând numele de Tătar Ileana şi Tătar Maria. Pe de altă parte, tatăl lui DacianCioloş şi Virgil Ardelean au fost colegi de profesie şi de generaţie, absolvindamăndoi Şcoala de Ofiţeri de Miliţie de la Băneasa, în anii 70”, scria“Cotidianul”. Sora sa lucreaza la DIPI, fostul DGIPI. „O să vă rog săclarificaţi nişte zvonuri, dacă tot suntem la acest capitol. Ele apar recurentîn anumite publicaţii şi sunt legate de familia dumeavoastră. Tatăldumneavoastră a fost angajat al Ministerului de Interne, iar sora dumneavoastrălucrează pentru Departamentul de Informaţii şi Protecţie Intemă, fosta unitateDoi şi-un sfert din MAI, în judeţul Sălaj? Răspunsul lui Cioloș, pentrupressone.ro: Da. Dar astea sunt lucruri verificabile”.
13.Andrei Caramitru, colegul doamnei Klemm
Proaspătul membru USR, Andrei Caramitru (foto), estemembru în boardul unui organism aproape necunoscut la noi, dar care ereprezentantul celei mai mari organizații caritabile din lume, United Way, dinSUA. Un organism care sponsorizează nenumărate ONG-uri, proiecte și acțiuni –cu ajutorul banilor donați de diverse companii și fonduri, de la George Soros(N.B.: George Soros este papusarul excrocheriei covid19) la Amway ori Pepsi –și care reunește, la noi, cum spuneam, figuri extrem de interesante, scrieinpolitics.ro. Precum ar fi soția ambasadorului Hans Klemm, japoneza MariKano Klemm ori olandezul Steven van Groningen, președintele bănciiRaiffeisen, cea care îi plătește chirie șefului statului, același Gronigen carenu a ezitat să participe la mitingurile #Rezist, în piața Victoriei.
14.Din conducere mai fac ori au mai făcut parte fosta șefă aOMV Petrom, Mariana Gheorghe, în prezent în conducerea ING Bank, Andre Vivanda Silva, General Manager al gigantului farmaceutic GlaxoSmithKline, SorinMîndruțescu, Country Leader, Oracle Romania, Yorgos Ioannidis, fostul boss alRomtelecom, Andrei Pogonaru, proprietarul Veranda Mall, Jeri Guthrie-Corn, fostambasador american adjunct, la București, Remi Vrignaud, fostul boss al AllianzTiriac, Radu Florescu, CEO South East Europe, Fady Chreih, CEO Regina Maria șimulte alte nume sonore de afaceriști și diplomați.
Raluca Prună, fiica unui securist din MAE
15.„Vasile Prună apare pe celebra listă de securişti dinMAE a lui Mircea Răceanu, un fost diplomat român condamnat la moarte de NicolaeCeauşescu pentru spionaj în favoarea americanilor în 1987”, relataflux24.ro. În 14 martie 2016, Sidonia Bogdan a scris pe Facebook „Prună este unministru apropiat de servicii, este cât se poate de evident, după anunţulrecent referitor la faptul ca SRI devine organ de urmărire penală. Prună nu i-acerut demisia lui Licu, care are un plagiat în ograda ANI şi conduce relaxat interimatulla Parchetul General şi nici nu s-a distanţat niciodată de şcoala doctorală aSRI. De altfel, ca o simplă observaţie, sursele mele îmi spun că tatăl său,Vasile Prună, a fost diplomat MAE, înainte de 1989, în zona OrientuluiMijlociu”.
În 6 iulie 2016, Traian Băsescu a somat-o public pe RalucaPrună să răspundă dacă a fost angajată a SIE.
În 29 septembrie 2016, Raluca Prună nu a răspuns la oîntrebare directă privind colaborarea cu SIE. „Reporter: Doamnă ministru, vis-a cerut public, în mai multe rânduri, să vă clarificaţi relaţia cu SIE. Carear fi aceasta? Raluca Prună: Cred că cel mai bine ar fi să vă duceţi săîntrebaţi la SIE, în mod transparent, care a fost relaţia lor cu mine”, amcitat din Adevărul. A ajutat SRI să rămână organ de urmărire penală „Faţă deforma iniţială, în varianta de OUG adoptată de Guvern, a apărut o prevedereprin care lucrătorii SRI pot fi desemnaţi organe de cercetare penală specialepentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică”, semnalagandul.info
Legăturile cu vechile structuri de la vârful PLUS şi USR (I). În jurul lui Cioloş colcăie serviciile secrete – Evenimentul Zilei
Legăturile cu vechile structuri de la vârful PLUS şi USR (I)

Este cam tarziu acest mail trebuia trimis inainte de alegeri daca cei alesi vor rezista 4 ani acest email trebuie retrimis cand vor mai fi noi alegeri altfel ne racim gura de pomana…si mai trebuie sa tinem cont cat de veridice sunt cele scrise.

N.B.: Romani, cititi acest articol si veti vedea ca votandUSR-PLUS de fapt votati serviciile secrete si excrocheria numita covid19,excrocherie organizata si codusa de papusarul Soros.
Acelasi papusar Soros mandatat de Familia Rotschild aorganizat si condus Lovitura de Stat data in decembrie 1989 impotriva Romanieisi a poporului roman.