DISTRIBUIȚI

„Starea de alerta vă dura până când vom găsi un vaccin împotrivă covid-19”
„PNL nu vă mai pleca de la putere foarte mulți ani”
„Am salvat milioane de vieți”
„Vom face foarte multe modificări constituționale, actuala Constituție nu se mai adaptează vremurilor în care trăim”.
„Vom limita puterile Curții Constituționale”.
„Vom depesediza complet Curtea Constituțională”
„Vom largi atribuțiile Președintelui”
„Avocatul Poporului trebuia să apere poporul, adică pe cei 98% din romani care s-au suspus masurilor coercitive luate de președintele Iohannis și guvernul PNL pentru combaterea pandemiei, au stat în case, au purtat măști, nu s-au opus termometrizarii, au păstrat distanta sociala”.
„Avocatul Poporului a aparat cei 2% de infractori care au încălcat ordonanțele militare, printre care s-au aflat și clanuri interlope și postacii plătiți de Moscova care au umplut mediul online cu teorii ale conspirației fară nici cea mai vaga legătură cu realitatea”.
„Romanul s-a trezit, se informează doar din sursele oficiale, verificate și nu crede în conspirații 5G, oculte mondiale și alte idioțenii, tot mai putini romani se lasă influențați de propaganda naționalistă rusa”.
„Vom lua masuri impotriva celor care imprastie teorii ale conspiratii”
„În nici 7 luni am pus Romania pe calea normalității, am reparat ce a distrus timp de 30 ani PSD, am schimbat din temelii un sistem muribund, falimentar”.
„Economia funcționează la aceeași parametri comparativ cu aceeași perioada a anului trecut, chiar daca PNL a dus și duce în spate o pandemie”.
„Suntem primul guvern de după 1990 format din profesioniști, incoruptibili, cu viziune și cu soluții fezabile.
„Apreciez activitatea guvernului că fiind excelența, dovada este că depășim 40% în sondaje, cu 10% mai mult decât anul trecut”
„Romania are cea mai performanta conducere din ultimii 30 ani”.